کوه نوردان غذاهای فیبردار بیشتر مصرف کنند

مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت : در ورزشی مانند کوه نوردی ، در ارتفاع بالای 3 هزار متر ورزشکار به یبوست مبتلا می‌شود بنابراین باید بیشتر مواد غذایی فیبردار مصرف کند . علی کشاورز افزود: ویتامین C و D آنتی اکسیدان هستند و چون به دلیل فعالیت زیاد بدنی ممکن است در بدن سموم ایجاد شود و تولید اکسیدان کند. بهتر است از این ویتامین‌ها که موجب از بین رفتن اکسیدان می‌شود، استفاده کرد . وی گفت: ورزشکاران در روزهای مسابقه از مصرف غذاهای پرچرب و پر سس پرهیز کنند و گوشت قرمز، مرغ و ماهی پخته، آب پز و کبابی مصرف کنند.  مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود : ورزشکاران همچنین از قندهای ساده کمتر مصرف کنند . در صورت مصرف کباب از گوشت جوان استفاده نشود ، چون گوشت جوان به دلیل داشتن بازهای پورین زیاد موجب گرفتگی عضلات می‌شود و از گوشت حیوان سالخورده مصرف کنند.  کشاورز گفت: ویتامین‌ها را باید از سبزی و میوه تازه دریافت کرد و در صورتی که از میوه و سبزی ، ویتامین دریافت نشود از مکمل‌ها استفاده کنند .

خبرگزاری فارس

.

  
نویسنده : فرامرز نصیری ; ساعت ٩:٥٩ ‎ب.ظ روز دوشنبه ٢٥ امرداد ۱۳۸٩
    پيام ها    +