کارگاه عبور از یخچال های طبیعی در زردکوه

کارگاه منطقه‌ای یخ  و برف در یخچال‌های دائمی  ارتفاعات زردکوه بختیاری آغاز شد . مدیرکل ورزش و جوانان چهار محال و بختیاری گفت : این  کارگاه با حضور 100 ورزشکار از استان‌های خوزستان ، اصفهان و چهارمحال و بختیاری به مدت سه روز بر روی یخچال کوله خدنگ در ارتفاعات زرد کوه بختیاری با حضور مدرسان و ناظران فدراسیون کوه‌نوردی آغاز شده  است .
محمود شمسی پور گفت: اصول گام‌برداری و حرکت بر روی یخچال‌های طبیعی بدون ابزار و با ابزار ، انواع سر خوردن بر روی یخچال‌ها و ترمز کردن و برقراری تعادل ، زدن کارگاه‌های صعود و فرود بر روی یخچال‌ها با استفاده از کمترین ابزار و نحوه حمایت کردن افراد بر روی یخچال‌ها ، انواع فرود با ابزار و بدون ابزار ، نحوه صعود از شیب‌های مختلف برفی ، آشنایی با بهمن و نحوه برخورد با بهمن و آشنایی با مناطق بهمن خیز و عبور از آن‌ها ، آشنایی با گره‌های مخصوص یخچال‌نوردی و نحوه استفاده از آن‌ها  از مهمترین محورهای آموزشی این  کارگاه  سه روزه است .
شمسی پور افزود : صعود دو یا سه نفره از روی یخچال‌ها ، نحوه برپا کردن کمپ و زدن چادر و انتخاب مکان مناسب برای برپایی چادر، آشنایی با هدایت گروه و سرپرستی و وظایف آن ، آشنایی با پوشاک در صعودهای زمستانی و آشنایی با روش های جدید یخچال نوردی هم  از مواردی  است که در نخستین  روز برگزاری این  کارگاه به کوه‌نوردان  آموزش داده  می شود .

 

واحد مرکزی خبر

 

 

  
نویسنده : فرامرز نصیری ; ساعت ٩:٤۱ ‎ب.ظ روز دوشنبه ۱٩ تیر ۱۳٩۱
    پيام ها    +