کارگاه عبور از یخچال های طبیعی در زردکوه

کارگاه منطقه‌ای یخ  و برف در یخچال‌های دائمی  ارتفاعات زردکوه بختیاری آغاز شد . مدیرکل ورزش و جوانان چهار محال و بختیاری گفت : این  کارگاه با حضور 100 ورزشکار از استان‌های خوزستان ، اصفهان و چهارمحال و بختیاری به مدت سه روز بر روی یخچال کوله خدنگ در ارتفاعات زرد کوه بختیاری با حضور مدرسان و ناظران فدراسیون کوه‌نوردی آغاز شده  است .
محمود شمسی پور گفت: اصول گام‌برداری و حرکت بر روی یخچال‌های طبیعی بدون ابزار و با ابزار ، انواع سر خوردن بر روی یخچال‌ها و ترمز کردن و برقراری تعادل ، زدن کارگاه‌های صعود و فرود بر روی یخچال‌ها با استفاده از کمترین ابزار و نحوه حمایت کردن افراد بر روی یخچال‌ها ، انواع فرود با ابزار و بدون ابزار ، نحوه صعود از شیب‌های مختلف برفی ، آشنایی با بهمن و نحوه برخورد با بهمن و آشنایی با مناطق بهمن خیز و عبور از آن‌ها ، آشنایی با گره‌های مخصوص یخچال‌نوردی و نحوه استفاده از آن‌ها  از مهمترین محورهای آموزشی این  کارگاه  سه روزه است .
شمسی پور افزود : صعود دو یا سه نفره از روی یخچال‌ها ، نحوه برپا کردن کمپ و زدن چادر و انتخاب مکان مناسب برای برپایی چادر، آشنایی با هدایت گروه و سرپرستی و وظایف آن ، آشنایی با پوشاک در صعودهای زمستانی و آشنایی با روش های جدید یخچال نوردی هم  از مواردی  است که در نخستین  روز برگزاری این  کارگاه به کوه‌نوردان  آموزش داده  می شود .

 

واحد مرکزی خبر

 

 

/ 2 نظر / 7 بازدید
کرم الله احمدپور (مهران)

عزیزان همنوردسلام اینجانب به اتفاق سه نفرازدوستان خوبم آقایان علی افسونگرهاازباشگاه دماوند،رحیم احمری ازگروه پرستوی تهران وامیربهره دارازگروه فرازشهرکرددرنیمه ی خردادامسال قله ی کلونچین به ارتفاع 4221مترراازمسیرکول خدنگ صعودکردیم .بجزابتدای دره بقیه مسیرتاروی قله رابایدازروی یخچالهای فصلی بادیواره های سنگی بسیارزیبای طرفین دره عبورکنی ،همه ی شمارابه صعودازاین مسیرالبته فقط درفصل بهاروتیرماه دعوت میکنم درزمانهای دیگربایدآب کافی همراه داشته باشیدچراکه تاارتفاع حدود4100متری آبی وجودندارددراین ارتفاع درسمت راست قله کلونچین که سمت چپ قله شاه شهیدان میشودیک چشمه فصلی وجوددارد.گزارش کامل راازوبلاگ گروه کوهنوردی پرستوه کوه بخوانید.